Földmunkák

Ízléses kertépítés és gondozás

Földmunkák

A talaj megmunkálása az épületek kialakításával kapcsolatos munkálatok egyik fő mozgatórugója, de parkosítás, útépítés alkalmával is fontos tevékenység. Az építőiparban, az ilyen teendők legnagyobb részét általában a különböző méretű földdarabok kiemelése adja. A föld kiemelése után a talaj megtámasztására és dúcolás következik. A talajba épített szerkezeti megoldások kivitelezését követően pedig a föld visszatöltése is az ilyen feladatok közé sorolandó.

Végzési módozatuk szerint, kézi és gépi földmunkákról is beszélhetünk, ezeket pedig megelőzik a különféle irtási, tereprendezési munkák.

Cégünk fontosnak tartja, hogy a legalapvetőbb, kisebb megbízatások esetében is maximális odafigyeléssel járjon el, csak úgy, mint az összetettebb, komolyabb feladatok során. Szeretnénk biztosítani megbízóinkat arról, hogy az általunk elvégzett földmunkákat, minden esetben a megfelelő anyagok felhasználásával, a szükséges technikák alkalmazásával, a megadott időkereten belül végezzük el, erről pedig folyamatos tájékoztatást is adunk. A technológia fejlődésének köszönhetően, a legtöbb teendő gépi beavatkozással megoldható, de a kisebb, hozzáférhetetlen területeken, illetve a különböző kiigazítások során, még mindig használatosak a kézi módszerek is. Mi erre is tekintettel vagyunk.

A Cégünk által alkalmazott szakemberek tisztában vannak a különféle technikákkal, a megmunkálandó, felhasználandó anyagokkal kapcsolatban és lelkiismeretesen dolgoznak, legyen szó bármely ránk bízott földmunkáról.

Segítségre van szüksége?
Ajánlatkérés

Ha a kert karbantartására, kertrendezésre, vagy kertépítésre van szüksége, hívjon minket!

GYORS ÉS MEGBÍZHATÓ KERTÉSZETI MUNKÁK:

+36 (30) 395 5947