Fűnyírás

Fűnyírás, a kertápolás része

Fűnyírás

A kertünk és a gyep megfelelő rendbetartásához füvünk rendszeres és alapos nyírása is hozzátartozik. Amennyiben ténylegesen foglalkozunk vele, elérhetjük, hogy a különféle gyomnövények ne vegyék át az uralmat kertünk felett, növelhetjük füvünk sűrűségét is és megőrizhetjük annak ápoltságát a mindennapokra.

Mi, a Kávai Kertépítésnél, minden olyan fontos tényezőt figyelembe veszünk munkánk során, amelyekkel hozzájárulhatunk a kert és a gyep hosszan tartó egészségéhez.

A nyírási magasságot az éghajlati viszonyoknak, a fű típusának megfelelően határozzuk meg. Munka közben ügyelünk arra, hogy a fű megújulási képességét biztosítsuk, sértetlenségét megőrizve és rendeltetésszerű növekedését biztosítva.

Jól tájékozott szakembereink felismerik, hogy az Ön kertjében milyen típusú eszközök használatára lesz szükség a fűnyírás során. Ügyelünk a sarkok, szegélyek alapos vágására és a kényes területeken odafigyelünk, hogy az egészséges, maradandó növényzetben semmilyen kárt ne tegyünk. Gondoskodunk a levágott fű bezsákolásáról, kérésre annak szétszórásáról, amellyel a területen pótolhatjuk a tápanyagokat.

Kifinomult vágási technikáink segítségével, megbízható és precíz munkánkkal biztosítjuk, hogy a gyep maradandóan zöld és egészséges legyen, ezzel pedig hozzájáruljon a kert és a környezet szépségéhez.

Fűnyírásra van szüksége?
Ajánlatkérés

Ha a kert karbantartására, kertrendezésre, vagy kertépítésre van szüksége, hívjon minket!

GYORS ÉS MEGBÍZHATÓ KERTÉSZETI MUNKÁK:

+36 (30) 395 5947