Kertrendezés

Kertépítés Budapesten
Álomszép kerttervezés
Teljes kerttervezés és kertépítés

KERTÁPOLÁS, ELHANYAGOLT KERTEK RENDEZÉSE

Kertünk rendszeres karbantartása, megfelelő ápolása, illetve állapotának fenntartása nem csak a szemünk számára felüdülés, hanem környezetünk és saját egészségünk szempontjából is kritikus fontosságú. Azok, akik szép kertet szeretnének és igénylik a virágokat, az élettel teli, zöld növényzetet, sokszor megfeledkeznek arról, hogy a kerttel rengeteg munka van. Túl azon, hogy növényeink számára folyamatosan biztosítanunk kell elegendő vizet, tápanyagot és fényt, gondoskodnunk kell a föld állapotáról is. Védekeznünk kell a betegségekkel és kártevőkkel szemben, ügyelnünk kell a természeti változásokra. Rendszeres, alapos karbantartással természetesen fenntartható az életteli, harmonikus kert, mely nem csak a szemünket gyönyörködteti, de a lelkünket is nyugtatja.

 

MI TÖRTÉNIK AKKOR, HA ELHANYAGOLTUK A KERTÜNKET?

Ekkor sem szabad meghátrálnunk, hiszen kertünk újjáélesztésére és rendezésére mindig van lehetőség. Ám minél inkább elhanyagoltuk, annál nehezebb feladat elé állíthat minket! Előfordul, hogy erőt és energiát nem kímélő, hosszas folyamattal nézünk majd szembe. De egy biztos! Megéri a fáradtságot, hiszen környezetünk állapota meghatározza közérzetünket és hatással van egészségünkre is.

 

Mi hogyan csináljuk?

Milyennek akarja látni a kertjét? Csak az Ön elképzeléseire van szükségünk, hogy azokat a lehető legpraktikusabban, az igényeihez igazodva tudjuk megvalósítani. Szakembereink segítségével időt és energiát spórolhat meg, hiszen munkánk befejeztével egy harmonikus, dekoratív, élettel teli kertet tudhat magáénak. Mi nemcsak a növényzet, hanem a föld állapotának figyelembevételével, a hozzáférhető víz és a rendelkezésre álló napfény mennyiségére tekintettel végezzük el a ránk bízott feladatokat.

Munkatársaink kitartó munkájának és szakértelmének köszönhetően garantáljuk a kívánt végeredmény. Célunk, hogy a kiinduló állapotból – szakmai tudásunkkal, valamint a rendelkezésünkre álló eszközök felhasználásával – ízléses, Önnek és másoknak is tetsző kertet varázsoljunk. Kertje rehabilitációja során ügyelünk rá, hogy – a talaj állapotának megfelelően -, a felsőbb rétegek tisztításával, a gyomirtással és a növényzet megmetszésével megakadályozzuk annak későbbi elvadulását. A folyamatos karbantartás ugyanakkor elengedhetetlen. Természetesen ebben is készséggel állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Megbízható, precíz munkával gondoskodunk arról, hogy Ön és családja ápolt, egészséges és rendezett környezetbe térhessen haza.

Kertápolásra van szüksége?
Ajánlatkérés

Ha a kert karbantartására, kertrendezésre, vagy kertépítésre van szüksége, hívjon minket!

GYORS ÉS MEGBÍZHATÓ KERTÉSZETI MUNKÁK:

+36 (30) 395 5947