Kerttervezés

Kert tervezés árak

Kerttervezés

A kerttervezéssel, mint a kertépítést megelőző tevékenységgel alapozzuk meg, azt a környezetet, amely az otthonba életet, hangulatot, harmóniát áraszt majd. A kerttervezői és építői munkálatokra az ezzel foglalkozó szakember tudása és tapasztalatai mellett, nagy ráhatással van az alkotói, művészi képesség is. Ennek fontossága felértékelődik, amikor egyedi, különleges kerttípusok megtervezése és építése van kilátásban.

A Kávai Kertépítés által biztosított terepszemle alkalmával felmérjük a potenciális helyszín adottságait, a rendelkezésre álló lehetőségeket. Ezzel párhuzamosan pedig az érdeklődővel folytatott diskurzus során megállapodunk mely igények, elképzelések mentén haladhatunk majd előre. A szakmai és a megbízói szempontok figyelembevételével, a részletek egyértelműsítésével, a megfelelő konzultációkat követően kezdődhet meg a terv kidolgozása. A munkafolyamatok időbeliségét meghatározhatja, hogy mekkora beruházásról van szó. Cégünk kisebb kerthelyiségek, nagyobb kertek, parkok megtervezésével is foglakozik. A tervek és az anyaglista elkészültét követően, már a munkálatok költségeivel is lehet számolni.

A feladatunk, hogy olyan környezetet készítsünk elő megbízóink számára, amely az általuk meghatározott kerthasználati szempontoknak tökéletesen megfelel, élhető és karbantartható.

Kerttervezésben gondolkodik?
Ajánlatkérés

Ha a kert karbantartására, kertrendezésre, vagy kertépítésre van szüksége, hívjon minket!

GYORS ÉS MEGBÍZHATÓ KERTÉSZETI MUNKÁK:

+36 (30) 395 5947