Öntözőrendszerek

gallery_img1
Öntözőrendszer kiépítése
Automata öntözőrendszer a kertbe

Öntözőrendszerek telepítése

Az ápolt, egészséges kert és a benne zöldellő növények, nagy mértékbe függnek attól, hogy biztosítjuk-e számukra a megfelelő tápanyagokat és elég vizet az állapotuk fenntartásához. Az öntözési szokások megfigyelésekor az tapasztalható, hogy a slaggal való locsolás még mindig nagyon elterjedt, de már egyre gyakrabban találkozhatunk különböző automata öntözőrendszerekkel is. Hasznosságuk megkérdőjelezhetetlen és a jövőben egyre több szükség lesz rájuk, hiszen a környezet, a szélsőségesen változó időjárás, megköveteli a hatékony öntözési módozatok használatát.

Amennyiben egy jól megtervezett öntözőrendszer helyesen van telepítve, karbantartva, akkor biztosak lehetünk benne, hogy gazdaságosan és hatékonyan látja majd el feladatát és hosszú ideig megoldott lesz kertünk vízellátása. A jól telepített automata öntözőrendszerek nagy előnye, hogy nem igényelnek felügyeletet, az öntözést akkor végzik, amikor arra szükség van és optimálisan használják fel a rendelkezésükre álló vízmennyiséget.

Cégünk öntözőrendszerek telepítésével is foglalkozik, hiszen szívügyünk, hogy minden egyes kert kellő odafigyelést kapjon. A rendszerek tervezését rendszerint egy általunk elvégzett, alapos helyszíni felmérés előzi meg, amely során megvizsgáljuk milyen forrásigényű beruházásról lesz szó, milyen technikával telepítünk és mire lesz szükségünk hozzá. A kivitelezéshez kiválasztjuk a megfelelő technológiát, a megfelelő termékeket és ismertetjük a rendszer működésének, működtetésének alapjait is. A továbbiakban felmerülő kérések, igények teljesítésében is teljes mértékben alkalmazkodni tudunk megbízóinkhoz. A munkálatok lefolyási ideje kertmérettől, illetve a talaj állapotától függően változhat. Szakembereink megbízható, alapos munkavégzésének köszönhetően, az öntözőrendszer, a telepítést követően már csak az esetleges tisztítások és a karbantartások alkalmával igényel majd odafigyelést.

Akár hosszabb ideig is nyugodtan lehet távol otthonától, hiszen az általunk telepített automata öntözőrendszerek ez alatt az időszak alatt is biztosítják majd a kert által igényelt vízmennyiséget és azt, hogy a kert frissessége, egészsége hosszantartó legyen. Biztos lehet benne, hogy érkezésekor is az a kert fogadja majd, amit hátrahagyott.

Öntözőrendszert szeretne kertjébe?
Ajánlatkérés

Ha a kert karbantartására, kertrendezésre, vagy kertépítésre van szüksége, hívjon minket!

GYORS ÉS MEGBÍZHATÓ KERTÉSZETI MUNKÁK:

+36 (30) 395 5947