Szolgáltatások

Növénygondozás, kertápolás
Földmunkák

Cégünk szakemberei tisztában vannak a különféle technikákkal, a megmunkálandó, felhasználandó anyagokkal kapcsolatban és lelkiismeretesen dolgoznak, legyen szó bármely ránk bízott földmunkáról.

Tovább
Kertápolás fűnyírással
Fűnyírás

Kifinomult vágási technikáink segítségével és precíz munkánkkal biztosítjuk, hogy a gyep maradandóan zöld és egészséges legyen, ezzel pedig hozzájáruljon a kert és a környezet szépségéhez.

Tovább
Pompás kertépítés és szépítés
Kertépítés

Képzelje el az alkalmat, hogy a kertjébe, a friss levegőre kiülve, madárcsicsergés mellett gyönyörködhet annak szépségében, formáiban és színeiben, miközben családja és barátai veszik körül.

Tovább
Bokrok nyírása és kertápolás
Kertrendezés

Kertünk rendszeres karbantartása fenntartása kritikus fontosságú. Megbízható, precíz munkánkkal, gondoskodunk arról, hogy Ön és családja ápolt, egészséges és rendezett környezetbe térhessen haza.

Tovább
Elegáns kertépítés
Kerttervezés

A feladatunk, hogy olyan környezetet készítsünk elő megbízóink számára, amely az általuk meghatározott kerthasználati szempontoknak tökéletesen megfelel, élhető és karbantartható.

Tovább
Öntözőrendszerek

A jól telepített automata öntözőrendszerek nagy előnye, hogy nem igényelnek felügyeletet, az öntözést akkor végzik, amikor szükséges és optimálisan használják fel a rendelkezésükre álló vizet.

Tovább